Snelle navigatie


Domein controle

Controleer of jouw gewenste domeinnaam vrij is:
Domain:
 

Diensten

Webdesign

Uw website is in deze tijd erg belangrijk het is immers uw visitekaartje. Het is belangrijk dat uw website makkelijk is te vinden en te bekijken. Dit verhoogd u naamsbekendheid en levert klanten op.

Wij als JohnnyTheOne kunnen voor u een nieuwe huisstijl ontwikkelen en / of aanpassen en dit verwerken in de website uiteraard doen wij dit volgens ons ontwikkelingsplan.

Webhosting

Om uw website online (op internet) te kunnen zetten zal uw website op een server moeten komen te staan die 24 uur per dag 7 dagen per week in verbinding staat met internet. Om dit te realiseren huurt u een stukje ruimte voor uw website. Het verhuren van deze ruimte heeft de benaming hosting. Daarnaast moet uw website ook makkelijk te vinden zijn onder bepaalde naam of namen. Dit wordt domeinregistratie genoemd.

JohnnyTheOne heeft ook voor u een passend hostingpakket samengesteld. Zie hiervoor de diverse keuzes in hostingpakketen.

Domeinregistratie:

JohnnyTheOne is geaccrediteerd registrar voor vele TLD's (extensies) hierdoor kunnen wij extensies registreren tegen zeer scherpe prijzen.

Vorige pagina: Klanten  Volgende pagina: Webhosting