Snelle navigatie


Domein controle

Controleer of jouw gewenste domeinnaam vrij is:
Domain:
 

Technische updates en back-ups

U kunt kiezen voor de JohnnyTheOne Update en Back-up Service.


Niets is vervelender dan een website welke niet goed functioneert of onveilig is. Daarom biedt JohnnyTheOne een Update en Back-up Service aan.


Wat houdt dit precies in?


Updates:

Deze service garandeert dat op uw website de laatst beschikbare versie van het door u gekozen CMS systeem uitgevoerd word. Hiervoor zullen de nodige updates geïnstalleerd moeten worden, uw software wordt namelijk continu verbeterd en beter beveiligd. JohnnyTheOne zal kritieke updates zo spoedig mogelijk installeren op uw website, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen. Elke maand zal JohnnyTheOne controleren of er algehele updates beschikbaar zijn en deze, indien aanwezig, installeren.


Back-up:

Uw website vraagt enige technische updates en back-ups op een regelmatige basis. Zodat bij een storing uw gegevens niet verloren gaan. De meeste particulieren en kleine bedrijven hebben hier geen tijd en kennis voor. Wij als JohnnyTheOne bieden u een oplossing. Voor een vaste prijs van €25,- per maand nemen wij u deze zorg uit uw handen.

Dit garandeert dat uw website altijd bijgewerkt is en goed functioneert. U kunt dus genieten van een veilige website met de nieuwste functies in een veilige omgeving. Zonder dat u tegen onverwachte hoge kosten aanloopt.

Wij houden zelf scherp in de gaten wanneer er nieuwe updates beschikbaar komen. Indien er een nieuwe update beschikbaar is zullen wij u dit melden waarna wij onze werkzaamheden gaan uitvoeren. Indien de updates succesvol geïnstalleerd zijn krijgt u hierover bericht.

Voor vragen of het bestellen van deze service, neem gerust contact met ons op.

Het update en back-up pakket kost €25 euro per maand. Direct Bestellen: Klik hier

Alle genoemde prijzen zijn excl. 19% BTW. Op alle leveringen van JohnnyTheOne zijn de algemene voorwaarden van toepassingen.
Vorige pagina: Website met CMS  Volgende pagina: Referenties