Snelle navigatie


Domein controle

Controleer of jouw gewenste domeinnaam vrij is:
Domain:
 

Website met CMS

CMS staat voor Content Management Systeem. Met behulp van een CMS kunt u zelf eenvoudig, via een admingedeelte de content (tekst, plaatjes, menustructuur, video, enz.) van uw website bijhouden. Er zijn vele verschillende CMS systemen, van klein tot groot, van gratis tot heel duur (waarbij gratis niet meteen klein betekent!). Gratis CMS Systemen vallen onder de zogenaamde GPL licentie, wat inhoud dat deze rechtenvrij is.

JohnnyTheOne verkoopt de betreffende systemen niet zelf, maar alles om de systemen heen, zoals:

  • Installatie van het CMS
  • Configuratie van het CMS
  • Installatie en configuratie van uitbreidingen op de systemen, zoals gastenboek, webformulieren, fotoalbums, nieuwsbrieven etc.
  • Ontwikkeling, bouw en integratie van templates; het uiterlijk van uw site. Hiervoor ziin er diverse standaardtemplates, die wij kunnen verbouwen naar uw wensen, met bijvoorbeeld uw huisstijl en logo erin verwerkt .
  • Verzorgen van een cursus voor het systeem. Ervaring leert dat het toch vaak makkelijk is om een kleine cursus te krijgen om alles een keer gezien te hebben. Een cursus duurt meestal 1 dagdeel en kunnen we bij u op lokatie komen verzorgen.
  • Verzorgen van de technische updates op het systeem. Voor de meeste systemen komen regelmatig updates uit, die noodzakelijk zijn voor de veiligheid of interessante nieuwe functionaliteiten toevoegen. Wij houden deze updates altijd in de gaten, waarbij wij voor u de updates verzorgen.
  • In principe zijn de systemen zo gebouwd dat u zelf de inhoud kunt bijhouden. Wilt u dit echter niet zelf doen, dan kunnen wij voor u ook de inhoud van uw website bijhouden.
Vorige pagina: Domeinregistratie  Volgende pagina: Technische updates en back-ups