Downloads Handleidingen, programma's en andere bestanden

De download bibliotheek bevat alle handleidingen, programma's en andere bestanden die u mogelijk nodig heeft om uw website draaiend te krijgen.

Categorieën

Meest populaire Downloads

Verhuisformulier nl
Dit formulier moet u invullen met de gegevens die nu in de database staan van de SIDN www.sidn.nl Zonder dit formulier kan een nl naam niet verhuizen.
Bestandsgrootte: 22 kB
Wijzigen nl domeinnaamhouder
Als u een domeinnaam wilt wijzigen van eigenaar moet u dit formulier invullen en faxen aan 047 3491746 U ontvangt dan een factuur voor deze aanpassing en na betaling zal de naam omgezet worden naar de nieuwe eigenaar.
Bestandsgrootte: 22.6 kB
Opheffen nl domeinaam
Wilt u een domeinnaam opheffen omdat u deze niet meer wilt gebruiken dan heeft u dit formulier nodig. Let op, de domeinnaam gaat op de opgegeven datum in quarantaine. 40 dagen later zal de naam weer beschikbaar komen voor registratie. Mocht u binnen deze 40 dagen alsnog besluiten de naam te willen gebruiken en uit quarantaine te laten halen dan zullen er extra kosten in rekening gebracht worden. De prijs zal liggen aan de prijs die op dat moment door de SIDN gehanteerd wordt. Het formulier voor opheffen moet minimaal 2 maanden voor afloop van de overeenkomst ( verleng datum) bij ons zijn. Per post, zie adres op onze website of per fax 047 3491746
Bestandsgrootte: 22.3 kB